Website & disclaimer

Website & disclaimer

Deze homepage is in 1999 voortgekomen uit een behoefte om op een actieve manier leerlingen op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de Gitaarpraktijk. Samen met Studio Lagor werd door de Gitaarpraktijk een fundering gelegd voor de ontwikkeling van de website. André de Borst voor de content en aan de andere kant Rogier Noort, de webmaster, voor de uitvoering. Inmiddels is dit de vierde website die Online is van de Gitaarpraktijk. Tijdens Gitaarpraktijk On Stage 2009 haalde André in een emotionele toespraak Rogier op het belangrijkste podium van de Gitaarpraktijk om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme.

Zoals gezegd is het doel van deze homepage om enerzijds leerlingen op de hoogte te houden van zaken die gerelateerd zijn aan de Gitaarpraktijk, maar anderzijds ook toekomstige leerlingen een blik kunnen werpen in het reilen en zeilen van de Gitaarpraktijk. Daarnaast kan iedereen volgen wat de docent op muzikaal gebied uitvoert naast zijn lespraktijk.

De Webmaster…

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Disclaimer


 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • De eigenaar: Gitaarpraktijk André de Borst
  • Gebruik(en): alle denkbare handelingen
  • U: de gebruiker (bezoeker) van de website
  • De content: alle in de website aanwezige inhoud
 1. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 2. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Februari 2017


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *