Algemene voorwaarden 2024

Algemene voorwaarden 2024

Inschrijving

Inschrijving is mogelijk per eerste van iedere maand, en geldt steeds tot het einde van de lopende maand. Inschrijving en acceptatie verplicht tot het betalen van het lesgeld op de eerste les van de maand. Het lesgeld dient altijd vooraf betaald te worden.

Verzuim

Lessen die door ziekte / afwezigheid van de docent gemist worden hoeven niet betaald te worden. Het vooraf betaalde lesgeld wordt gerestitueerd. Indien u een les niet aanwezig kunt zijn heeft u geen recht op een inhaalles of restitutie van het lesgeld. Als u tijdig bij ons meldt dat u er niet kunt zijn, zullen wij ons best doen om de les te verplaatsen. Dit is helaas niet altijd mogelijk en hier worden derhalve geen rechten aan ontleend.

Opzegging

Uitschrijving dient voor het einde van de lopende maand gemeld te worden. Er is 1 maand opzegtermijn volgend op de maand van opzegging.

Betaling

Het lesgeld dient altijd vooraf betaald te worden. Dit kan per maand of per kwartaal. Het lesgeld kan contant of per bank worden voldaan.
Bij het niet op tijd voldoen van de betaling worden er administratiekosten in rekening gebracht. Tevens wordt er wettelijke rente à 1,5 % per maand in rekening gebracht, ingaande per vervaldatum van de factuur.

De lesvoorwaarden zijn conform de eisen van de Nederlandse Toonkunstenaarsraad vastgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *